• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Mediaopslag

Onze externe mediaopslag is ideaal om zeer vertrouwelijke, historische of onvervangbare media op te slaan, zoals SLR-datacartridges, 4 mm, 8 mm, DLT-, SDLT-tapes, cassettes, bandrecordertapes en veel meer.

Klanten die historische tapes langdurig of actieve media korte tijd willen opslaan, kunnen terecht bij onze mediaopslagexperts en onze zorgvuldig onderhouden mediaopslag met klimaatbeheersing.

Uw belangrijke zakelijke gegevens en back-upmedia worden veilig en betrouwbaar vervoerd en opgeslagen in onze mediaopslag en zijn beschermd tegen eventuele datalekken.

Voordelen Mediaopslag

 

Voorkom datalekken: het is bij veel bedrijven zo dat het personeel back-uptapes met persoonlijke en commercieel gevoelige gegevens mee naar huis neemt. Dit kan in strijd zijn met de AVG en kan leiden tot geschillen, boetes en reputatieschade.

Volledige traceerbaarheid: cliënten die gebruikmaken van onze beveiligde mediaopslag kunnen het gehele traject controleren aan de hand van logbestanden. Elk handeling wordt vastgelegd, van het ophalen tot het afleveren.

Gegevens bewaren: hitte, koude en vocht kunnen nadelig zijn voor het behoud van uw gegevens. Back-uptapes worden bij ons opgeslagen in ruimtes met een constante temperatuur en luchtvochtigheid, zodat uw meest waardevolle gegevens bewaard blijven.

Kosteneffectief: met onze rotatieservice voor back-uptapes kunt u oude tapes opnieuw gebruiken en maximaal profiteren van uw investering.

Maak optimaal gebruik van kantoorruimte: dankzij onze rotatieservice voor back-uptapes kunnen cliënten op hun kantoor ruimte creëren voor belangrijkere zaken.

 

Proces Mediaopslag

 

Het gebruik van onze mediaopslag wordt afgestemd op de cliënt, in het onderstaande schetsen we een standaardproces:

Schema

Een lid van ons speciale team werkt samen met iemand van uw bedrijf om een afgestemd schema voor back-ups en het gebruik van tapes te ontwikkelen. Het schema voor rotatie van back-uptapes wordt op onze informatiebeheerportal geplaatst en de werkzaamheden worden gestart.

Verzamelen

Een lid van ons speciale team komt de tapes bij uw bedrijf ophalen. De tapes worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem en worden bij aankomst veilig opgeborgen in onze geconditioneerde mediaopslag.

Opslag

Alle tapes zijn voorzien van een unieke barcode en worden veilig en beschermd opgeslagen in een ruimte met airconditioning en een constante luchtvochtigheid, totdat de cliënt de tapes weer nodig heeft.

Ophalen

Een lid van ons speciale team krijgt automatisch bericht als u hebt aangegeven de tapes te willen gebruiken. De unieke barcode wordt gebruikt om uw tapes te vinden die vervolgens veilig worden afgeleverd bij uw locatie.

Opties voor Betrouwbare Mediaopslag