• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Services

We weten hoe belangrijk het is om zakelijke records en informatie te beschermen. We helpen uw informatiebeheer in goede banen te leiden door documenten veilig op te slaan en te zorgen dat u op elk gewenst moment eenvoudig toegang hebt tot uw bestanden.

 

Onze experts in recordbeheer helpen u bij het beheren van uw archief en informeren u over wettelijke vereisten. Als alles-in-een-partner voor informatiebeheer kunnen wij ons richten op elk onderdeel van uw recordbeheer, van het opslaan van bestanden tot online toegang, en van gegevensbescherming tot betrouwbare vernietiging.

 

U vindt bij ons de beste tools voor informatiebeheer. Zo profiteert u optimaal van uw documenten en gegevens. Ons uitgebreide servicepakket voor informatiebeheer omvat:

Recordbeheer

Onze service voor recordbeheer richt zich op al uw behoeften aangaande documentbeheer. Uw documenten worden efficiënt gearchiveerd en opgeslagen in onze beveiligde recordcentra. Met de OASIS Bridge-software kunt u documenten zoeken en volgen: van het aanmaken, vervoeren, opslaan en ophalen tot het uiteindelijk vernietigen van gegevens.

Scannen en Imaging

Met onze service scannen en imaging kunnen diverse soorten informatie snel worden opgehaald in een veilige, geïndexeerde, doorzoekbare en zeer schaalbare online bibliotheek. Het uitwisselen van documenten wordt eenvoudiger met onze service scannen en imaging. Geen eindeloze hoeveelheden papier meer of verlies van belangrijke documenten.

Versnippering en Vernietiging

Maak gebruik van onze mogelijkheden voor versnippering, datavernietiging en IT asset disposal (IT-recycling) om vertrouwelijke zakelijke documenten of media te vernietigen. We kunnen uw vertrouwelijke informatie op veilige wijze vernietigen en beschermen tegen datalekken door documenten te versnipperen en gegevens en IT-apparatuur te vernietigen.

Archiefopslag

Het is bij ons mogelijk om uw uiterst gevoelige of vertrouwelijke documenten te laten opslaan, beschermen en bewaren in een zwaarbeveiligde externe locatie. Onze opslag biedt extra bescherming tegen onbevoegde toegang en inbraak en is de ideale manier om zeer waardevolle documenten te beschermen of documenten op te slaan onder geconditioneerde omstandigheden.

Naleving van Regelgeving en de AVG

Van voorbereidend advies tot beleidsvorming inzake gegevensopslag, ons deskundige team helpt u bij het naleven van de regelgeving voor zakelijke documenten. Van begin tot eind. Met ons volledige servicepakket voor documentbeheer kunnen we uw organisatie perfect voorbereiden op bestaande en toekomstige dataregelgeving.

Back-ups, opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit

Onze services voor back-ups, opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit bieden vierentwintig uur per dag back-ups en databescherming. Of gegevens nu extern, in de cloud of in een hybride oplossing worden opgeslagen, ons deskundige team kan de juiste service bieden om bedrijfsgegevens te beschermen en te beveiligen tegen verlies.

Tapes Herstellen en Converteren

Door te kiezen voor digitalisering en herstel krijgen uw oude tapes weer waarde. We zetten verouderde media om naar toegankelijke digitale formaten. Onze experts in digitalisering en herstel kunnen oude data op verouderde of beschadigde tapes overzetten op kleine digitale bestanden. Cliënten hoeven niet langer geld uit te geven aan het aanschaffen of onderhouden van dure verouderde systemen.

Mediaopslag

Maak gebruik van onze mediaopslag om tapes, magnetische media, diskettes, film en andere media op te slaan in een geconditioneerd media-archief. Deze externe, betrouwbare en kosteneffectieve opslagservice maakt gebruik van een beproefde oplossing voor databeveiliging en -herstel. Onze mediaopslag biedt extra veiligheid en beschermt waardevolle gegevens tegen schade door omgevingsfactoren.