• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Aanbevelingen

Aanbevelingen

„We willen een uitzonderlijke klantenservice bieden. Daardoor heeft Clarkslegal LLP al jarenlang een succesvolle relatie met OASIS. OASIS biedt ons een volwaardige service op het gebied van record- en informatiebeheer. De relatie tussen de twee bedrijven is tot nu toe heel succesvol. We hebben ervaren dat de diensten van OASIS van een zeer hoog niveau zijn, waarbij de nadruk ligt op beveiliging, kwaliteit, nauwkeurigheid en stiptheid. OASIS zette zich in om onze eisen te leren kennen en is heel flexibel gebleken in zijn manier om aan deze eisen te voldoen. We zien ernaar uit om de relatie voort te zetten en zijn er trots op dat we een lokale leverancier in de omgeving van Reading kunnen inzetten.” 

Clarkslegal LLP 

„OASIS Group verzorgt al vele jaren voor recordbeheer voor DMH Stallard (DMHS). Tijdens deze samenwerking heeft OASIS consistent een hoogwaardige, klantgerichte service geboden. Samen met DMHS wist men met succes onder tijdsdruk een project met meer dan 40.000 belangrijke documenten van onze interne opslag naar het specialistische depot te verplaatsen. Daarvoor waren verschillende soorten gegevensregistratie – stuk voor stuk maatwerk – nodig.)  „We hebben de diensten van OASIS ingezet ter ondersteuning van de archivering van historische gegevens die we niet langer op onze eigen locatie kunnen opslaan. Deze diensten waren succesvol en kosteneffectief. OASIS communiceerde op elk niveau goed en wilde maar wat graag in onze veranderende behoeften voorzien. Ons servicecontract bestaat onder meer uit de levering en oproep van gearchiveerde informatie. Die diensten lijken goed te werken.”

DMH Stallard (DMHS) 

„In mijn beperkte ervaring met de verkoop van bedrijven en organisaties was dit verreweg de gemakkelijkste. Dat kwam deels doordat jullie geen karrenvrachten met adviseurs hadden die elkaars werk overdeden en deels doordat jullie precies wisten wat jullie wilden, maar vooral omdat jullie Brian inschakelden als er een vraag was en de kwestie daardoor oplosten voordat hij tot een probleem uitgroeide. Het allerbeste vond ik dat jullie niet opnieuw dezelfde vraag stelden nadat er iets was afgesproken. Ik vond het prettig om zaken met jullie te doen.” 

Health Records Department of the Princess Alexandra Hospital Harlow

Testimonials - Acquisitions

„Ik wil iedereen bedanken voor de professionele en vriendelijke manier waarop zowel OASIS als de adviseurs tijdens het proces handelden. Ik zie uit naar een lange en vruchtbare relatie met OASIS en wens u en het team veel succes in de toekomst.”

Removal Services Scotland

„Het verkopen van een bedrijf is altijd stressvol en heel emotioneel – vooral in onze omstandigheden. Ik moet zeggen dat de samenwerking met de medewerkers heel fijn was. Het proces verliep zo soepel als maar mogelijk was. Ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst en wil jullie vragen om dit bericht naar alle betrokkenen door te sturen.”

Archive 2000

„Ik ben blij dat OASIS Arc heeft overgenomen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie het beste bedrijf zijn dat we tijdens dit proces ontmoetten en dat jullie maximaal rendement uit de overname zullen halen. Ik wens iedereen met wie wij mochten samenwerken het allerbeste voor de toekomst.”

ARC 1

„Ja, ik heb er absoluut geen probleem mee om mijn positieve verkoopervaring met iemand te delen.” 

Datastores

„Ik vond het prettig om met jou en je team te mogen samenwerken aan het Safebox-project en ik hoop dat je tevreden bent met je overname. Bedankt dat je je aan de afgesproken deadline hebt gehouden – alles verliep prima en de medewerkers waren gesetteld voordat ik vertrok. Deel mijn dankbaarheid ook met Dennis en wens hem het beste. Nogmaals allemaal bedankt voor al jullie inzet. Ik deel mijn positieve ervaringen heel graag met een potentiële verkoper.” 

Safebox

„Ik wil Brian, Fiona, Dennis en het team van OASIS bedanken dat jullie het proces zo vloeiend en eenvoudig mogelijk maakten. Het was echt prettig om met de leden van de OASIS-groep samen te werken. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat mijn voormalige archiveringsbedrijf alleen maar blijft groeien en gedijen dankzij jullie expertise. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.”  

West Country Storage Solutions