• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Nieuws

 

 

Niche Health overgenomen door OASIS Group

By Jade Miles Tuesday, 3rd December 2019 | 0 comments
OASIS Group, een van de grootste Europese aanbieders van document- en informatiebeheer (RIM), kondigt vandaag aan dat het Nichesys Limited (handelsnaam Niche Health) overneemt. Niche Health is de leverancier van noteSpace-software en -service, voor de opslag en digitalisering van medische dossiers voor eerstelijnsgezondheidszorg in het VK.

OASIS Groep breidt marktbereik uit naar Wales

By Jade Miles Thursday, 25th October 2018 | 0 comments
De OASIS Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van de overname Box-it Wales & Severn in Crickhowell, Powys (Wales) bevestigd. De overname werd afgerond op 8 oktober en is de vierde Box-it-franchisenemer die sinds de overname van Box-it UK in maart 2018 door de OASIS Groep werd overgenomen.

OASIS Group Verwerft Additionele Box-it Franchise

By Barbara Ellis Thursday, 20th September 2018 | 0 comments
OASIS Group, één van de grootste aanbieders van zogenoemde Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van een derde Box-it-franchise als UK-limited bevestigd. Bij een op 4 september j.l. afgeronde overeenkomst heeft het bedrijf het in Warwickshire, Verenigd Koninkrijk, gevestigde Box-it Central overgenomen.

OASIS Group breidt marktbereik binnen het VK uit

By Barbara Ellis Thursday, 26th July 2018 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM, records and information management) in heel Europa, heeft de afronding bevestigd van de overname van een Box-it UK Limited franchise. In een op 13 juli afgeronde transactie heeft de onderneming Box-it North West overgenomen, een bedrijf dat gevestigd is in Chester, VK.

OASIS Group verstevigt voet aan de grond in de Britse markt

By Barbara Ellis Wednesday, 9th May 2018 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat het nog een overname in het Verenigd Koninkrijk heeft afgesloten. In een deal die op 30 april werd afgerond, kocht het bedrijf de RIM-activiteiten (records and information management) van CSM Storage and Archives, Ltd. gevestigd in Dagenham.

De reeks overnames door OASIS Group VK wordt voortgezet

By Barbara Ellis Tuesday, 24th April 2018 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in heel Europa, heeft de afronding bevestigd van twee overnames in het Verenigd Koninkrijk. In een transactie, die op 13 april 13 is afgerond, heeft de onderneming Abbot Datastore Ltd. in Londen overgenomen en op 12 april de zakelijke eenheid RIM van Armadillo Self-Storage, een bedrijf dat in Exeter is gevestigd. 

OASIS Group neemt Box-it over

By Barbara Ellis Wednesday, 7th March 2018 | 0 comments
OASIS Group, binnen Europa het snelstgroeiende bedrijf in document- en informatiebeheer (RIM, records and information management), heeft de afronding van de grootste overname tot op heden bevestigd. In een deal die op 28 februari werd beklonken, nam het bedrijf Box-it UK Limited en Box-it Document Solutions Limited in Hampshire in het Verenigd Koninkrijk over.

Overname van CG Archive is de 30e voor OASIS Group

By Barbara Ellis Tuesday, 12th September 2017 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft bevestigd dat  de 30e overname (tot nu toe) is afgerond. Via deze transactie, die op 1 september 1 is afgerond, heeft de onderneming het in Milton Keynes, VK, gevestigde bedrijf CG Archive Ltd. overgenomen.

OASIS Group breidt activiteiten in Nederland uit

By Barbara Ellis Tuesday, 18th July 2017 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat het binnen een maand nog een overname afrondt. Volgens een overeenkomst die op 12 juli is gesloten, heeft het bedrijf de RIM-tak van Hulshoff Opslag - en Archiveringsmaatschappij B.V., gevestigd in Amsterdam, overgenomen.

OASIS Group neemt Federal Archive Ltd over

By Barbara Ellis Tuesday, 11th July 2017 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft de afronding bevestigd van een verdere essentiële acquisitie. De onderneming heeft, in een transactie die op 30 juni is afgerond, Federal Archive Ltd overgenomen, een in Cork, Ierland, gevestigd bedrijf.

OASIS Group neemt Removal Services Scotland over

By Barbara Ellis Friday, 19th May 2017 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement (RIM) in Europa, toont zijn betrokkenheid bij de Schotse en noordelijke markten van het Verenigd Koninkrijk en heeft wederom een essentiële overname bevestigd. Met deze transactie, die op 15 mei is afgerond, heeft de onderneming de RIM-activiteit overgenomen van Removal Services Scotland, Ltd., een bedrijf dat net buiten Edinburgh, Schotland, is gevestigd.

Page 1 of 3