• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Nieuws

 

 

OASIS Group neemt De Haan archiefbeheer BV over

By Barbara Ellis Thursday, 9th June 2016 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. Op basis van een overeenkomst die op 18 mei werd afgerond, heeft het bedrijf het in Alblasserdam gevestigde De Haan archiefbeheer BV overgenomen.

OASIS bevestigt vijf acquisities in dit jaar

By oasisgroup Wednesday, 27th April 2016 | 0 comments
De OASIS Group, de snelstgroeiende specialist in gegevens- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat dit jaar vier extra acquisities in Ierland en het Verenigd Koninkrijk plaats hebben gevonden. Naast de recente acquisitie van Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland), nam OASIS ook Datasafe, Barrell Resolve Ltd, Archive 2000 UK Ltd en Safe Box over.

OASIS verwerft Restore Document Management Ireland

By Barbara Ellis Wednesday, 20th April 2016 | 0 comments
OASIS Information Secured, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. In een deal met een transactiewaarde van €36 miljoen, die werd afgerond op 10 maart, heeft het bedrijf Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland) verworven.

OASIS koopt Arc Data Storage Limited

By OASIS Group Wednesday, 26th August 2015 | 0 comments
Deze nieuwste acquisitie van OASIS is gelegen in Bristol, UK. Arc Data Storage is al jaren klanten van dienst in deze regio. Ook OASIS bedient klanten in deze regio via het OASIS archiefdepot in Reading.

Cintas Document Management gaat verder als OASIS

By OASIS Wednesday, 14th January 2015 | 0 comments
Per 6 november 2014 werden Cintas Document Management in Nederland en België overgenomen door OASIS. Vanwege deze overname wijzigen Cintas Document Management in Nederland en België per 14 januari 2015 haar naam naar OASIS.

OASIS koopt Cintas Document Management

By OASIS Friday, 7th November 2014 | 0 comments
OASIS WORDT LEIDER VAN EUROPESE INFORMATIEBEHEER SECTOR DANKZIJ RECENTE OVERNAME. De experts in informatiebeheer, OASIS, bevestigen opnieuw een belangrijke overname waardoor zij een van de grootste en meest gespecialiseerde informatiebeheer bedrijven in Europa worden.  Vorige week sloot het bedrijf een overeenkomst waarmee het Cintas Document Management van Nederland en België verwierf via een transactie ter waarde van € 30 miljoen.

Page 2 of 2