• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Leadership

 

Brian Connolly
CEO 
Brian stuurt de algehele strategische en operationele functies bij OASIS aan. Als CEO zorgt hij dat OASIS koploper in de sector blijft. Hij stuurt de razendsnelle groei van het bedrijf aan en is vastbesloten om onze klanten en aandeelhouders rendement te bieden. Als belangrijk teamlid en als leidinggevende speelt hij een belangrijke rol bij het huidige en toekomstige succes van de onderneming.

 

 

Nick Knight
Executive Vice President, Sales & Commercial Development
Nick richt zich op de verkoopstrategie en commerciële strategie van OASIS en is expert in de RIM-sector. Hij werkte op verschillende afdelingen, waaronder Operations, Business Development en Verkoop. Hij zet zijn expertise in en werkt onvermoeibaar met zijn team om de verwachtingen van onze huidige en potentiële klanten te overtreffen. 

 

 

Darren Walsh
Executive Vice President, Operations & Client Relations
Darren gaf leiding aan hoogwaardige teams en werkte meer dan 20 jaar samen met klanten en partners. Hij past zijn enorme kennis toe en beheerst de kritieke en vitale elementen van operationele activiteiten. Darren zorgt onvermoeibaar dat elk aspect bijdraagt aan een betere algehele efficiëntie en aan het effectieve beheer van de behoeften van onze klanten.  

 

 

Claire Gallagher
Director of Integrations & Compliance
Ze vormde het meest door de wol geverfde lid van het oorspronkelijke team van OASIS en begon al in 1999 in de RIM-sector. Claire is een praktisch teamlid dat actief is betrokken bij het traject dat OASIS doorloopt; ze heeft in de afgelopen jaren bijna elke afdeling aangestuurd. Dankzij die kennis voert ze de organisatie moeiteloos door overnamen en integraties. Ook beheert ze alle kwesties op het gebied van regelgeving voor OASIS.

 

 

Fiona Holdsworth
Director of Acquisitions
Fiona is verantwoordelijk voor het nastreven, benaderen en verwerven van het volgende team binnen de OASIS-familie. Ze toonde al snel haar verborgen talent bij het succesvol zoeken en vinden van nieuwe mogelijkheden voor OASIS. Ze blinkt echt uit in wat ze doet en zorgt dat de overname- en integratieteams voortdurend een vinger aan de pols houden en op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. 

 

 

Barbara Ellis
Director of Investment Relations
Barbara heeft een passie voor marketing. Haar besmettelijke positieve houding blijkt uit alles: ze promoot OASIS, het team, onze klanten en onze zakelijke partners. Ze werkt hard om te zorgen dat de geweldige inzet en activiteiten van OASIS worden erkend. Haar slimme en creatieve benadering zorgen dat ze altijd weet wat er in onze sector speelt.  


 

Jane Gallagher
Group HR Director
Jane is gericht op teamleden, cultuur en de immer groeiende OASIS-community. Ze stimuleert en realiseert persoonsgerichte strategieën om het organisatorische vermogen en de groei van de organisatie te ondersteunen. Met haar vriendelijke en uitnodigende houding zorgt ze dat elk element van HR overeenkomt met de cultuur en waarden van OASIS – nu en in de toekomst.


 

Richie Patton
Group Financial Controller
Richie analyseert belangrijke financiële gegevens en rapporten ter ondersteuning van belangrijke zakelijke beslissingen. Hij stuurt ons voortdurend groeiende boekhoudkundige en financiële team binnen de groep aan. Hij ondersteunt de strategische vooruitzichten van het bedrijf en zorgt dat het senior-managementteam gefundeerde en accurate informatie krijgt. 

 

 

Dennis Barnedt
Executive Chairman 
Dennis was de succesvolle oprichter en manager van een van de grootste record- en informatiebeheerbedrijven, Access Information Management in de VS. In 2009 richtte hij zijn vizier op Europa en nam hij OASIS Group over. Nadat het hoofdkantoor van het bedrijf in Dublin, Ierland, werd gevestigd, kon een uitbreiding naar het Europese vasteland niet lang meer op zich laten wachten. Het bedrijf heeft nu meer dan negenentwintig locaties in zes landen – een bewijs dat hij OASIS effectief transformeerde tot een van de snelst groeiende en meest dynamische bedrijven in de sector.