Overnamen

 

Tot op heden hebben we meer dan 27 overnamen gedaan. Nog steeds zetten we ons in om ons team continu te laten groeien en om een solide basis in heel Europa te creëren. Wanneer u nadenkt over de volgende stappen van uw organisatie of wanneer u een exitstrategie overweegt, is OASIS Group mogelijk de beste plek om te beginnen.


Waarom OASIS Group?

OASIS bedient zijn klanten al meer dan 18 jaar en is een van de grootste en meest gevarieerde professionele record- en informatiebeheerorganisaties in Europa. We zijn actief in 29 vestigingen in zes landen, schatten het werk van onze teamleden op waarde en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke klantenservice te bieden. 

We zijn altijd geïnteresseerd in mogelijkheden om de OASIS-familie te laten groeien. Overweegt u om uw organisatie te verkopen, dan kunt u vertrouwelijk contact opnemen met Fiona Holdsworth, directeur Overnamen. Klik daarvoor op de onderstaande knop. Dankzij onze ervaring en ons succesvolle integratieproces zorgen we voor een uiterst soepele transitie voor u, uw team en uw klanten.

                                                                                       Contact Fiona

„Ik wil iedereen bedanken voor de professionele en vriendelijke manier waarop zowel OASIS als de adviseurs
tijdens het proces handelden. Ik zie uit naar een lange en vruchtbare relatie met OASIS en wens u en het
team veel succes in de toekomst.”

Removal Services Scotland

"In my limited experience of selling companies and businesses, this was by far the easiest to execute. Partly because you did not have loads of consultants duplicating each other’s work, partly because you knew exactly what you wanted but mainly because if there was a question you involved Brian and sorted it before it became an issue. From my point of view, the best thing of all was when you agreed to something you did not reopen the same question. It has been a pleasure to do business with you". 
Anglian Archives

„Ik wil Brian, Fiona, Dennis en het team van OASIS bedanken dat jullie het proces zo vloeiend en eenvoudig mogelijk maakten. Het was echt prettig om met de leden van de OASIS-groep samen te werken. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat mijn voormalige archiveringsbedrijf alleen maar blijft groeien en gedijen dankzij jullie expertise. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.”  
West Country Storage Solutions

„Het verkopen van een bedrijf is altijd stressvol en heel emotioneel – vooral in onze omstandigheden. Ik moet zeggen dat de samenwerking met de medewerkers heel fijn was. Het proces verliep zo soepel als maar mogelijk was. Ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst en wil jullie vragen om dit bericht naar alle betrokkenen door te sturen.” 
Archive 2000

„Ik ben blij dat OASIS Arc heeft overgenomen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie het beste bedrijf zijn dat we tijdens dit proces ontmoetten en dat jullie maximaal rendement uit de overname zullen halen. Ik wens iedereen met wie wij mochten samenwerken het allerbeste voor de toekomst.”
ARC 1

„Ja, ik heb er absoluut geen probleem mee om mijn positieve verkoopervaring met iemand te delen.” 
Datastores

„Het was heel prettig om met oprechte mensen, zoals Brian en Fiona, te mogen samenwerken om de deal te sluiten.” 
ARC 2

"„Ik vond het prettig om met jou en je team te mogen samenwerken aan het Safebox-project en ik hoop dat je tevreden bent met je overname. Bedankt dat je je aan de afgesproken deadline hebt gehouden – alles verliep prima en de medewerkers waren gesetteld voordat ik vertrok. Deel mijn dankbaarheid ook met Dennis en wens hem het beste. Nogmaals allemaal bedankt voor al jullie inzet. Ik deel mijn positieve ervaringen heel graag met een potentiële verkoper.” 
Safebox


Overnamen Nieuws

May 19, 2017
OASIS Group neemt Removal Services Scotland over
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement (RIM) in Europa, toont zijn betrokkenheid bij de Schotse en noordelijke markten van het Verenigd Koninkrijk en heeft wederom een essentiële overname bevestigd.

December 20, 2016
OASIS Group eindigt het jaar met overnames
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft in Engeland en Ierland 2 bedrijven overgenomen.

December 7, 2016
OASIS Group groeit door strategische overnames

OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft bekend gemaakt dat zij met ingang van 7 november Meta Archiefbewaarneming BV, in Mierlo, Nederland, en Anglian Archives, Ltd., in Norwich, Engeland, en EndEx Archives, Ltd. in Ipswich, Engeland,  heeft overgenomen.

Meer Nieuws

 

Vertrouwd door meer dan 5.000 klanten

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van de document management specialisten van OASIS.