• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Overnamen

 

Tot op heden hebben we meer dan 36 overnamen gedaan. Nog steeds zetten we ons in om ons team continu te laten groeien en om een solide basis in heel Europa te creëren. Wanneer u nadenkt over de volgende stappen van uw organisatie of wanneer u een exitstrategie overweegt, is OASIS Group mogelijk de beste plek om te beginnen.


Waarom OASIS Group?

OASIS bedient zijn klanten al meer dan 19 jaar en is een van de grootste en meest gevarieerde professionele record- en informatiebeheerorganisaties in Europa. We zijn actief in 47 vestigingen in zes landen, schatten het werk van onze teamleden op waarde en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke klantenservice te bieden. 

We zijn altijd geïnteresseerd in mogelijkheden om de OASIS-familie te laten groeien. Overweegt u om uw organisatie te verkopen, dan kunt u vertrouwelijk contact opnemen met Fiona Holdsworth, directeur Overnamen. Klik daarvoor op de onderstaande knop. Dankzij onze ervaring en ons succesvolle integratieproces zorgen we voor een uiterst soepele transitie voor u, uw team en uw klanten.

                                                                                       Contact Fiona

Testimonials

„Ik wil iedereen bedanken voor de professionele en vriendelijke manier waarop zowel OASIS als de adviseurs tijdens het proces handelden. Ik zie uit naar een lange en vruchtbare relatie met OASIS en wens u en het team veel succes in de toekomst.”

Removal Services Scotland

"In my limited experience of selling companies and businesses, this was by far the easiest to execute. Partly because you did not have loads of consultants duplicating each other’s work, partly because you knew exactly what you wanted but mainly because if there was a question you involved Brian and sorted it before it became an issue. From my point of view, the best thing of all was when you agreed to something you did not reopen the same question. It has been a pleasure to do business with you". 

Anglian Archives

„Ik wil Brian, Fiona, Dennis en het team van OASIS bedanken dat jullie het proces zo vloeiend en eenvoudig mogelijk maakten. Het was echt prettig om met de leden van de OASIS-groep samen te werken. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat mijn voormalige archiveringsbedrijf alleen maar blijft groeien en gedijen dankzij jullie expertise. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.”  

West Country Storage Solutions

„Het verkopen van een bedrijf is altijd stressvol en heel emotioneel – vooral in onze omstandigheden. Ik moet zeggen dat de samenwerking met de medewerkers heel fijn was. Het proces verliep zo soepel als maar mogelijk was. Ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst en wil jullie vragen om dit bericht naar alle betrokkenen door te sturen.” 

Archive 2000

„Ik ben blij dat OASIS Arc heeft overgenomen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie het beste bedrijf zijn dat we tijdens dit proces ontmoetten en dat jullie maximaal rendement uit de overname zullen halen. Ik wens iedereen met wie wij mochten samenwerken het allerbeste voor de toekomst.”

ARC 1

„Ja, ik heb er absoluut geen probleem mee om mijn positieve verkoopervaring met iemand te delen.” 

Datastores

„Het was heel prettig om met oprechte mensen, zoals Brian en Fiona, te mogen samenwerken om de deal te sluiten.” 

ARC 2

"„Ik vond het prettig om met jou en je team te mogen samenwerken aan het Safebox-project en ik hoop dat je tevreden bent met je overname. Bedankt dat je je aan de afgesproken deadline hebt gehouden – alles verliep prima en de medewerkers waren gesetteld voordat ik vertrok. Deel mijn dankbaarheid ook met Dennis en wens hem het beste. Nogmaals allemaal bedankt voor al jullie inzet. Ik deel mijn positieve ervaringen heel graag met een potentiële verkoper.” 

Safebox

In het nieuws

Persberichten en meer

Alles zien

OASIS Group voltooit de eerste overname van het jaar

Jan-20-2021
OASIS Group, de grootste leverancier van archief- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft vandaag de overname aangekondigd van NETarchief, de archiefbeheerdivisie van Van't Net Archiefbeheer B.V.

OASIS Group reactie op Coronavirus (COVID-19) maart 2020

May-12-2020
Een boodschap van onze CEO In navolging van een aantal recente aankondigingen van de verschillende regeringen in de regio's waarin we actief zijn, wil OASIS Group onze klanten verzekeren dat we blijven opereren in de landen die door het coronavirus zijn getroffen. Met de voorwaarde dat de lokale omstandigheden en beperkingen dit toelaten.

OASIS Group versterkt aanwezigheid in Schotland

Mar-12-2020
OASIS Group, een van de grootste aanbieders in Europa op het gebied van archief- en informatiebeheer (Records and Information Management, RIM), heeft de overname bevestigd van de Box-it Scotland-franchise in Spittalrigg, East Lothian. Deze Box-it-franchise is de 8e die is overgenomen door OASIS Group. De transactie vond plaats op 28 februari.

COVID-19 verklaring

Mar-11-2020
OASIS Group houdt de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 ('coronavirus disease 2019') nauwlettend in de gaten via verschillende beschikbare officiële kanalen, waaronder de overheid en de gezondheidsautoriteiten uit de landen waarin we actief zijn.

Niche Health overgenomen door OASIS Group

Dec-3-2019
OASIS Group, een van de grootste Europese aanbieders van document- en informatiebeheer (RIM), kondigt vandaag aan dat het Nichesys Limited (handelsnaam Niche Health) overneemt. Niche Health is de leverancier van noteSpace-software en -service, voor de opslag en digitalisering van medische dossiers voor eerstelijnsgezondheidszorg in het VK.