• Bel Nu:

  +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Papier- en archiefvernietiging

 

OASIS helpt u uw informatie op een veilige, complete en kostenbesparende manier en in overeenstemming met geldende regelgeving te vernietigen. OASIS biedt een reeks flexibele programma's voor vernietiging, op maat afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Dit kan op locatie of extern en van speciale projecten tot doorlopende programma's volgens een vast schema.

Door uw documenten vertrouwelijk te laten vernietigen, beschermt u niet alleen uw bedrijf, maar kunt u er ook op vertrouwen dat uw documenten veilig worden gerecycled, en niet ergens op een vuilstort belanden. OASIS kan via speciale papiervernietigingsprogramma's een belangrijke rol spelen binnen uw groene initiatieven.

 

                                                     

 

Veilige vernietiging
 • Heeft betrekking op alle soorten mediadragers: papier, elektronische media en harde schijven van computers.
 • Er zijn verschillende opties voor vernietiging in onze vernietingscentrale of mobiele vernietiging op uw locatie.
 • Plaatsing van beveiligde consoles en containers op locatie en rotatie volgens een vast schema.
 • Verzorging van tijdige opschoning en vernietiging van dossiers.
 • Hoogopgeleid personeel om vertrouwelijke en veilige behandeling van dossiers te garanderen.
 • Vernietiging in het opslagcentrum conform bewaarschema's en beleid van de klant.
 • Voor elk vernietigingsproject wordt een Certificaat van Vernietiging verstrekt.
 • Al het vernietigde materiaal wordt gerecycled waardoor het groene beleid van uw onderneming wordt ondersteund.
   

Mobiele vernietiging op uw locatie of in vernietigingscentraleOASIS biedt een service voor mobiele vernietiging op uw locatie of in een vernietigingscentrale. De medewerkers van OASIS komen bij u op kantoor de documenten ophalen die u wilt aanbieden voor vertrouweijke vernietiging. Deze documenten worden in een afgesloten, vergrendelde koffer mee het pand uit genomen naar de mobiele shredder waar ze direct worden vernietigd. Mobiele vernietiging is een goede optie als u volgens de eisen van uw informatiebeheerbeleid verplicht bent getuige te zijn van de vernietiging van uw bedrijfsdocumenten. Wanneer deze eis niet van toepassing is, is het een goede optie om uw bedrijfsdocumenten te vernietigen via een vernietigingscentrale van OASIS. Als extra garantie ontvangt u na elk vernietigingsproject een Certificaat van Vernietiging, als bewijs van vernietiging. Hiermee kunt u aantonen dat uw bedrijf zich houdt aan het geldende beleid en de procedures voor informatiebeheer.

Eenmalige of periodieke opschoning
Als uw bedrijf aan het einde van het jaar, of in het kader van een eenmalige opschoning, dossiers heeft die moeten worden vernietigd dan kan OASIS helpen dit proces in goede banen te leiden. Met de service voor periodieke opschoning van te vernietigen documenten helpt uw onderneming zich te houden aan de privacywetgeving en de regelgeving voor het beheer van bedrijfsinformatie. Bovendien maakt u er kantoorruimte mee vrij.

Vernietiging van media
De enige veilige manier om gegevens definitief te vernietigen, is het vernietigen van de harde schijf. OASIS zorgt ervoor dat uw media op de juiste manier worden vernietigd. De medewerkers van OASIS zijn speciaal getraind om de juiste procedures voor het veilig vernietigen van media toe te passen.

Elektronische vernietiging van harde schijven
Voor een veilige vernietiging van harde schijven maakt OASIS gebruik van speciale apparatuur die een kracht uitoefent van bijna 4.000 kg zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bedrijfsgegevens definitief onbruikbaar wordem waarna recycling mogelijk is.

Afgesloten inzamelcontainersOASIS installeert in uw hele gebouw gratis hoogwaardige en veilig afgesloten inzamelcontainers. Deze worden op strategische plaatsen in uw gebouw neergezet zodat alle werknemers er eenvoudig en gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Deponeer uw papier in de container en laat de vernietiging verder aan OASIS over. OASIS neemt u alles uit handen.

Grootvolumebakken
In omgevingen met veel papierverkeer en een hoge papierproductie, zoals kopieerkamers of postkamers, kan het handig zijn om te kiezen voor grootvolumebakken van OASIS . Deze zijn bovendien bijzonder effectief tijdens verhuizingen en kwartaalgebonden of jaarlijkse opschoningen.