• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

OASIS kondigt de overname van Securitas Data & Archief B.V. aan.

By OASIS Group, Thursday, 2nd July 2015 | 0 comments

OASIS, een toonaangevende leverancier voor het beheer en de opslag van papieren en digitale documenten, heeft de overname van de business unit Securitas Data & Archief B.V. aangekondigd.

Dit is de achtste overname van OASIS in de EU en de tweede overname binnen Nederland. Deze acquisitie omvat de overname van een hoogwaardig archiefdepot en digitaliseringsdienst. Dit betekent een strategische uitbreiding van de dienstverlening van OASIS in het noorden van Nederland waardoor OASIS klanten in deze regio van dienst kan zijn.

Onder leiding van Managing Director Douwe de Vries blijft Peter Fokkens als OASIS Branch Manager het lokale team leiden en de bestaande klantenkring bedienen. Klanten  hebben toegang tot een compleet pakket van document- en  informatiemanagement diensten waaronder fysieke archiefopslag en -beheer, vertrouwelijke vernietiging, back-up tape opslag, document scanning en digitale opslag via één dienstverlener.

"We zijn trots deze strategische stap voor OASIS aan te kondigen omdat het niet alleen een nieuwe regio in Nederland toevoegt, maar ook nieuwe digitaliseringsservices mogelijk maakt" aldus OASIS CEO, Dennis Barnedt.

"Securitas Data en Archief B.V. is een professionele document- en informatiemanagement dienstverlener in haar regio, waardoor de overgang naar OASIS voor zowel het lokale team als de bestaande klanten soepel kan verlopen. We gaan voortbouwen op hetgeen het bestaande team begonnen is en brengen daarmee onze dienstverlening naar een nog hoger niveau: Klanten helpen om de risico’s van document- en informatiebeheer te verminderen en zo voor klanten op lange termijn een meerwaarde creëren."

------

Over OASIS - OASIS (Offsite Archive Storage & Integrated Services Holdings Ltd) is een toonaangevende document- en informatiemanagement dienstverlener en een vertrouwde partner voor klanten verspreid over meerdere sectoren en regio's in de EU. OASIS biedt een compleet pakken van document management diensten waaronder archiefbeheer, back-up tape beheer, vertrouwelijke vernietiging en digitale scanoplossingen. Door de diensten van OASIS kunnen klanten zich op hun kernactiviteiten richten terwijl de kosten en risico’s voor het behoud, het beheer en het veilig bewaren van documenten worden verminderd.