• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

OASIS Group Verwerft Additionele Box-it Franchise

By Barbara Ellis, Thursday, 20th September 2018 | 0 comments

OASIS Group, één van de grootste aanbieders van zogenoemde Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van een derde Box-it-franchise als UK-limited bevestigd. Bij een op 4 september j.l. afgeronde overeenkomst heeft het bedrijf het in Warwickshire, Verenigd Koninkrijk, gevestigde Box-it Central overgenomen.

Als marktleider van een zich voortdurend consoliderende branche blijft het vizier van OASIS Group gericht op het aanbieden van topklasse RIM-dienstverlening. Deze overname betreft een sterk bedrijf met uiteenlopende dienstverlening en een sterke klantgerichte focus, allemaal waarden die OASIS hoog op het verlanglijstje heeft staan bij het toevoegen van een bedrijf aan hun Group.

"Door de huidige dienstverlening te benutten en te combineren willen we aan de behoeften van onze klanten binnen het Verenigd Koninkrijk en in de groep als geheel voldoen en die overtreffen. Om die reden vormt deze overname voor OASIS een ideale aanvulling", aldus Brian Connolly, Chief Executive Officer van OASIS Group.

Met de reeds operationele samenvoeging van de twee bedrijven vormt deze transactie voor OASIS Group alweer de 37ste succesvolle overname.

Over OASIS Group  
OASIS, met vestigingen overal in de EU en het hoofdkwartier in Dublin, Ierland, biedt zijn klanten sinds 1999 succesvol diverse diensten aan. Het bedrijf heeft 550 medewerkers in dienst en bedient meer dan 6000 klanten in verschillende branches, onder meer uit financiële, juridische, gezondheids-, overheids- en onderwijssectoren. Voor het tweede opeenvolgende jaar werd OASIS Group vermeld in de '2018 Inc. 5000 Europe'-lijst van snelst groeiende particuliere bedrijven in Europa.

Mediacontact:
Barbara Ellis
Director, Investment Relations
+353-1-866-6317
bellis@oasisgroup.com