• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Cintas Document Management gaat verder als OASIS

By OASIS, Wednesday, 14th January 2015 | 0 comments

Per 6 november 2014 werden Cintas Document Management in Nederland en België overgenomen door OASIS. Vanwege deze overname wijzigen Cintas Document Management in Nederland en België per 14 januari 2015 haar naam naar OASIS.

‘Het is onze ambitie om de succesformule van OASIS verder uit te bouwen. Vertrouwen is de kern. De basis voor dat vertrouwen zijn onze jarenlange expertise, certificeringen en kwaliteitscontroles. Kostenbesparingen en vertrouwelijk en efficiënt documentbeheer voor onze klanten zijn hiervan het resultaat..’, aldus Dennis E. Barnedt III, CEO OASIS.

OASIS heeft door deze overname haar werkterrein uitgebreid van Noord-Ierland, Groot-Brittannië en de Republiek Ierland met de nieuwe markten België en Nederland. Als experts in informatie management biedt OASIS innovatieve oplossingen en technologieën om bedrijfsinformatie op een veilige en efficiënte manier om het even waar en wanneer te beheren.

Dennis E. Barnedt III licht toe: ‘Door Cintas Document Management volledig op te nemen in de OASIS organisatie zijn wij met ons team van bekwame en enthousiaste medewerkers in staat om uiterst betrouwbare dienstverlening te leveren. Vanaf het ontstaan van informatie, het beheer ervan tot en met langdurige (digitale) opslag of vernietiging is OASIS in staat om haar klanten altijd van de juiste dienstverlening te voorzien.’

Alle relaties kunnen blijven rekenen op de vertrouwde, excellente dienstverlening en innovatieve productontwikkelingen met als resultaat een veilig, effectief en efficiënt document management.