Nieuws

 

 

Overname van CG Archive is de 30e voor OASIS Group

By Barbara Ellis Tuesday, 12th September 2017 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft bevestigd dat  de 30e overname (tot nu toe) is afgerond. Via deze transactie, die op 1 september 1 is afgerond, heeft de onderneming het in Milton Keynes, VK, gevestigde bedrijf CG Archive Ltd. overgenomen.

OASIS Group breidt activiteiten in Nederland uit

By Barbara Ellis Tuesday, 18th July 2017 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat het binnen een maand nog een overname afrondt. Volgens een overeenkomst die op 12 juli is gesloten, heeft het bedrijf de RIM-tak van Hulshoff Opslag - en Archiveringsmaatschappij B.V., gevestigd in Amsterdam, overgenomen.

OASIS Group neemt Federal Archive Ltd over

By Barbara Ellis Tuesday, 11th July 2017 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft de afronding bevestigd van een verdere essentiële acquisitie. De onderneming heeft, in een transactie die op 30 juni is afgerond, Federal Archive Ltd overgenomen, een in Cork, Ierland, gevestigd bedrijf.

OASIS Group neemt Removal Services Scotland over

By Barbara Ellis Friday, 19th May 2017 | 0 comments
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement (RIM) in Europa, toont zijn betrokkenheid bij de Schotse en noordelijke markten van het Verenigd Koninkrijk en heeft wederom een essentiële overname bevestigd. Met deze transactie, die op 15 mei is afgerond, heeft de onderneming de RIM-activiteit overgenomen van Removal Services Scotland, Ltd., een bedrijf dat net buiten Edinburgh, Schotland, is gevestigd.

OASIS Group eindigt het jaar met overnames

By Barbara Ellis Tuesday, 20th December 2016 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft in Engeland en Ierland 2 bedrijven overgenomen. Op 9 december heeft OASIS, C21 Data Services Limited, voormalig Recall, onderdeel van Iron Mountain Incorporated overgenomen, gevestigd in Aberdeen en Dundee in Schotland. Op 13 december is de RIM organisatie onderdeel van National Archive Records Management, Ltd in Limerick, Ierland overgenomen.

OASIS Group groeit door strategische overnames.

By Barbara Ellis Wednesday, 7th December 2016 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft bekend gemaakt dat zij met ingang van 7 november Meta Archiefbewaarneming BV, in Mierlo, Nederland, en Anglian Archives, Ltd., in Norwich, Engeland, en EndEx Archives, Ltd. in Ipswich, Engeland,  heeft overgenomen.

Tikehau IM arranges a €30 million senior-secured add-on financing for OASIS Group

By Tikehau Capital Thursday, 3rd November 2016 | 0 comments
Paris, 3 November, 2016 – Tikehau IM, a leading independent European Asset Manager, today announced it has arranged a €30 million add-on to the existing senior facilities provided by Goldman Sachs Specialty Lending Group (GSSLG) for OASIS Group. This add-on will be used by OASIS Group to finance its external growth strategy mostly focused on Western Europe.

OASIS Group neemt De Haan archiefbeheer BV over

By Barbara Ellis Thursday, 9th June 2016 | 0 comments
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. Op basis van een overeenkomst die op 18 mei werd afgerond, heeft het bedrijf het in Alblasserdam gevestigde De Haan archiefbeheer BV overgenomen.

OASIS bevestigt vijf acquisities in dit jaar

By oasisgroup Wednesday, 27th April 2016 | 0 comments
De OASIS Group, de snelstgroeiende specialist in gegevens- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat dit jaar vier extra acquisities in Ierland en het Verenigd Koninkrijk plaats hebben gevonden. Naast de recente acquisitie van Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland), nam OASIS ook Datasafe, Barrell Resolve Ltd, Archive 2000 UK Ltd en Safe Box over.

OASIS verwerft Restore Document Management Ireland

By Barbara Ellis Wednesday, 20th April 2016 | 0 comments
OASIS Information Secured, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. In een deal met een transactiewaarde van €36 miljoen, die werd afgerond op 10 maart, heeft het bedrijf Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland) verworven.

Page 1 of 2