• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

OASIS Group neemt De Haan archiefbeheer BV over

By Barbara Ellis, Thursday, 9th June 2016 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.

OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. Op basis van een overeenkomst die op 18 mei werd afgerond, heeft het bedrijf het in Alblasserdam gevestigde De Haan archiefbeheer BV overgenomen.

OASIS Group heeft al een gezond marktaandeel op de Nederlandse markt en dit zal met de overname alleen maar sterker worden en verbreden. Bovendien past deze belangrijke stap goed bij het uitbreidingsplan van het bedrijf voor Europa. Beide bedrijven bevestigen hun toewijding aan hun nieuwe en bestaande klanten en geven aan dat de integratie op dit moment in volle gang is.

"Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit," aldus Dennis E. Barnedt, Chief Executive Officer van OASIS Group. "Deze overname levert ons een goede locatie waarmee we onze marktplaats kunnen uitbreiden. Dit zal uiteindelijk leiden tot een betere service voor onze klanten op zowel nationaal als internationaal niveau."

Deze transactie markeert de 18e succesvolle overname voor OASIS Group.

Over OASIS 
OASIS bedient klanten sinds 1999 en is één van de grootste en meest diverse professionele bedrijven voor document- en informatiebeheer in Europa. Met een hoofdkantoor in Dublin, Ierland, en vestigingen in de hele EU, biedt OASIS werk aan meer dan 250 teamleden en dienstverlening aan meer dan 4.700 klanten in verschillende industriesegmenten, waarbij de nadruk ligt op de financiële, juridische, overheids-, gezondheidszorg- en onderwijssectoren. www.OASISGroup.com         

LinkedIn: OASIS Group

Over De Haan 
Sinds 1777 levert het familiebedrijf De Haan al acht generaties lang professionele gespecialiseerde services in de nationale en internationale verhuissector. Met een groot arsenaal specifieke hulpmaterialen, apparatuur, hulpmiddelen en voertuigen voeren zij met trots en grootse efficiency hun werk uit. De Haan zorgt overal voor, tijdens het gehele proces.-

Contact voor de media:
Barbara Ellis
+353 1 8666317
bellis@oasisgroup.com