• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

News

 

 

OASIS Group eindigt het jaar met overnames

By Barbara Ellis Wednesday, 20th December 2017 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft in Engeland en Ierland 2 bedrijven overgenomen. Op 9 december heeft OASIS, C21 Data Services Limited, voormalig Recall, onderdeel van Iron Mountain Incorporated overgenomen, gevestigd in Aberdeen en Dundee in Schotland. Op 13 december is de RIM organisatie onderdeel van National Archive Records Management, Ltd in Limerick, Ierland overgenomen.

OASIS Group kondigt benoeming van nieuwe CFO aan

By Barbara Ellis Tuesday, 7th March 2017 | 0 comments
Filed under: Press Releases.
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het gebied van document- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft vandaag de benoeming van Sarah Sweeney als Chief Financial Officer (CFO) aangekondigd. Sweeney, een ervaren financieel executive, treedt toe tot het kaderteam van het bedrijf en rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

OASIS Group groeit door strategische overnames.

By Barbara Ellis Wednesday, 7th December 2016 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft bekend gemaakt dat zij met ingang van 7 november Meta Archiefbewaarneming BV, in Mierlo, Nederland, en Anglian Archives, Ltd., in Norwich, Engeland, en EndEx Archives, Ltd. in Ipswich, Engeland,  heeft overgenomen.

OASIS Group neemt De Haan archiefbeheer BV over

By Barbara Ellis Thursday, 9th June 2016 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. Op basis van een overeenkomst die op 18 mei werd afgerond, heeft het bedrijf het in Alblasserdam gevestigde De Haan archiefbeheer BV overgenomen.

OASIS bevestigt vijf acquisities in dit jaar

By Barbara Ellis Wednesday, 27th April 2016 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.
De OASIS Group, de snelstgroeiende specialist in gegevens- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat dit jaar vier extra acquisities in Ierland en het Verenigd Koninkrijk plaats hebben gevonden. Naast de recente acquisitie van Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland), nam OASIS ook Datasafe, Barrell Resolve Ltd, Archive 2000 UK Ltd en Safe Box over.

OASIS verwerft Restore Document Management Ireland

By Barbara Ellis Wednesday, 20th April 2016 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions.
OASIS Information Secured, het snelst groeiende bedrijf voor gegevens- en informatiemanagement in Europa, heeft wederom een belangrijke overname bevestigd. In een deal met een transactiewaarde van €36 miljoen, die werd afgerond op 10 maart, heeft het bedrijf Restore Document Management Ireland (voorheen Wincanton Records Management Ireland) verworven.

OASIS koopt Arc Data Storage Limited

By oasisgroup Wednesday, 26th August 2015 | 0 comments
Filed under: Acquisitions.
Deze nieuwste acquisitie van OASIS is gelegen in Bristol, UK. Arc Data Storage is al jaren klanten van dienst in deze regio. Ook OASIS bedient klanten in deze regio via het OASIS archiefdepot in Reading.

OASIS acquires Cintas Document Management

By OASIS Friday, 7th November 2014 | 0 comments
Filed under: Press Releases, Acquisitions, Published Articles.
OASIS CONFIRM LATEST ACQUISITION WHICH SECURES THEM AS LEADERS IN THE EU INFORMATION MANAGEMENT INDUSTRY Information management experts, OASIS, have confirmed yet another major acquisition, establishing them as one of the largest and most diverse professional Information Management companies in Europe. In a deal finalised last week, the company has now acquired Cintas Document Management of the Netherlands and Belgium in a transaction worth €30M.

Page 1 of 2