• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Archief digitaliseren in Rotterdam

 

Uw documentenstroom digitaliseren en snel en eenvoudig opvraagbaar maken? OASIS stelt bedrijven in Rotterdam in staat om hun papieren archief en documenten professioneel te laten digitaliseren.

Waar uw bedrijf, organisatie of overheidsinstelling ook gevestigd is in Rotterdam, de medewerkers van OASIS komen uw documenten ophalen om het te laten digitaliseren. Digitaal archiveren door OASIS bespaart u zo tijd, geld en vooral zorg. OASIS is de partner voor alle soorten bedrijven, van MKB tot multinational. Wellicht ziet u onze vrachtwagens wel rijden over de Erasmusbrug of langs De Kuip!


Document management in Rotterdam en omgeving

OASIS is de specialist als het gaat om het digitaliseren van archieven. De wagens van OASIS komen overal in Rotterdam uw papieren documenten en archieven ophalen. Wij zorgen voor een professionele oplossing voor uw:

Voor ieder papieren archief heeft OASIS een passende oplossing. Het unieke OASIS online management systeem zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw organisatie in Rotterdam.


Voorbeelden van klanten in Rotterdam

Enkele voorbeelden van klanten in Rotterdam, waarvoor OASIS verantwoordelijk is voor de digitalisatie van documenten.

  • Voor de lokale overheid van Rotterdam digitaliseert OASIS diverse dossiers. Scannen van klein formaat documenten tot grote tekeningen (A0 formaat).
  • Voor verschillende zorginstellingen heeft OASIS de patiëntendossiers gedigitaliseerd.
  • Voor een bank heeft OASIS cliëntendossiers gedigitaliseerd.