• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Archief digitaliseren in Den Haag

 

OASIS is uw partner in Den Haag als u op professionele wijze uw archief wilt laten digitaliseren. Altijd direct toegang tot uw bedrijfsdocumenten, maar toch bedrijfsruimte besparen door het digitaliseren van uw archief. OASIS haalt uw papieren archief overal in Den Haag op, digitaliseert de documenten en slaat deze veilig op in onze archiefopslag.


Digitaal archiefbeheer in Den Haag en omgeving

Uw papieren documenten worden overal in Den Haag door onze wagens opgehaald, gewoon bij u voor de deur. OASIS is niet voor niets de specialist in het digitaliseren van bedrijfsarchieven. Waarvoor kunt u terecht als het gaat om documentent management:

OASIS heeft voor ieder papieren archief een passende oplossing en met het OASIS online informatie management systeem zorgt OASIS ervoor, dat u zich helemaal kunt richten op uw organisatie in Den Haag.


Wie zijn klant in Den Haag?

Enkele voorbeelden van klanten van OASIS in Den Haag, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en gemak de reden waren om hun archief te laten digitaliseren door OASIS.

U zoekt net als als onze klanten in Den Haag naar een partner waarbij uw archief veilig, betrouwbaar en makkelijk toegankelijk is. Enkele van klanten waarvoor OASIS het archief hebben gedigitaliseerd.

  • Den Haag Holland Spoor: een grote telecomorganisatie
  • Den Haag Centrum: een pensioenfonds
  • Den Haag: een Verening van Eigenaren van een grote instelling
  • Diverse lokale overheden verspreid door Den Haag
  • Wassenaar: een internationale school