• Bel Nu:

    +31 (0)36 540 66 60

Klant Login

Contact

Back-up tape rotatieservice

 

De tape-rotatieservice van OASIS garandeert u een veilige afhandeling van uw back-up procedure. OASIS kan op een dagelijkse, werkelijkse of maandelijkse basis bij u langsrijden om uw back-up tape op te halen. Het agenderingssysteem zorgt ervoor dat automatisch de orderpicklijsten voor de back-up tapes gegenereerd worden. 

OASIS zorgt ervoor dat uw back-up tape rotatieschema up to date is, zodat u altijd de meest recente data veilig opgeslagen hebt.


Betrouwbaar vervoer van uw datatapes in speciale koffers

De tapes worden getransporteerd in afgesloten stalen koffers, die alleen door speciaal geautoriseerde personen geopend kunnen worden.Volgens een vast back-up tape rotatieschema worden de opslagtapes bij uw organisatie opgehaald. Het rotatieschema wordt uiteraard aangepast en ingedeeld volgens uw wensen en agenda.

Ook bestaat de mogelijkheid voor rotatie met verzegelde koffers, waarbij volgens schema de gehele koffer wordt gewisseld. U beheert dan zelf de inhoud van de koffer!


Transport van uw datatapes met GPS

Transport van uw data vindt plaats in geklimatiseerde en met GPS beveiligde voertuigen. De locatie van uw datatapes is altijd traceerbaar. Sensoren op de deuren en achterklep van de voertuigen laten u ook zien hoe lang een deur of klep heeft opengestaan en op welk adres. U kunt altijd precies zien wanneer en hoe laat uw back-up tapes zijn verwisseld en opgeslagen in onze datakluis. OASIS zorgt voor een professionele en veilige rotatie van uw back-up tapes.


Beschikbaarheid van OASIS in het geval van calamiteiten

In geval van calamiteiten staan de getrainde en meervoudig gescreende medewerkers van OASIS 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u paraat. Bij OASIS is uw kostbare data optimaal beschermd.