Statisch archief

Het deep storage concept voor statische archieven

Bespaar op de grootste kostenpost in uw archiefbeheer. Dit zijn de documenten die weinig of niet meer worden opgevraagd: het statisch archief. Om hier kosten te besparen heeft OASIS  een nieuw en uniek concept ontwikkeld: Deep Storage.

Kostenbesparing

Ongeveer 60% van de archieven zijn statisch, worden vrijwel niet meer opgevraagd en enkel opgeslagen om te voldoen aan eventuele compliance regelgevingen of wettelijk gestelde bewaartermijnen. In het deep storage concept van OASIS worden archiefdozen gestapeld op pallets en opgeslagen in het volautomatische hoogbouwmagazijn. Afhankelijk van het formaat kunnen er 30 tot 40 archiefdozen op een pallet worden opgeslagen.  Zodoende is het deep storage concept van OASIS niet alleen uniek maar ook bijzonder voordelig.

Volledig geautomatiseerd

Deep storage biedt een unieke, substantiële kostenbesparing omdat uw statisch archief wordt bewaard in een volledig computergestuurde omgeving, waar robots het materiaal snel en doeltreffend in de stellingen kunnen plaatsen en er ook weer uit kunnen halen. Als het moet, binnen een dag.


Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van de archiefspecialisten van OASIS.